Workshop On Advanced Materials And Nanotechnology 2016 (WAMN2016) | INSTITUT TEKNOLOGI MAJU
» BERITA » Workshop on Advanced Materials and Nanotechnology 2016 (WAMN2016)

Workshop on Advanced Materials and Nanotechnology 2016 (WAMN2016)

The Everly, Putrajaya, 24 Ogos 2016 – Makmal Sintesis dan Pencirian Bahan ITMA telah menganjurkan Workshop on Advanced Materials and Nanotechnology 2016 (WAMN2016) dengan tema Nanodelivery.

Seramai 70 orang peserta telah hadir ke program ini dan program ini telah dirasmikan oleh Pengarah ITMA Prof. Dr. Nor Azah Yusof. Peserta adalah terdiri daripada penyelidik dan pelajar dari UPM dan juga FRIM

Pengisian program ini antaranya adalah pembentangan daripada Penceramah dari Jepun iaitu Prof. Dr. Yuko Ikeda dan Prof. Dr. Hirofumi Tanaka. Manakala penceramah tempatan adalah terdiri daripada Prof. Dr. Abdul rahman Mohamed, USM, Dr. Abdul Kadir Masrom, MOSTI, Prof. Dr. Mohd Zobir Hussein, Prof. Dr. Zulkarnain Zainal da Prof. Madya Dr. Janet Lim Hong Ngee dari UPM.

Program ini turut menyelitkan Pertandingan Poster Terbaik disertai oleh para peserta bengkel ini. Seramai tiga orang peserta terbaik telah dipilih sebagai pemenang yang masing-masing memenangi sejumlah wang tunai.

Tarikh Input: | Kemaskini: | amir_peli

SXDdRA0~