Hari Keluarga ITMA 2016 | INSTITUT TEKNOLOGI MAJU
» BERITA » Hari Keluarga ITMA 2016

Hari Keluarga ITMA 2016

Baru-baru ini bertempat di Taman Botani Negara, Shah Alam, telah diadakan program Hari Keluarga ITMA 2016 pada 1 Oktober 2016.  Program ini dianjurkan oleh Kelab Kebajikan dan Sosial (KKS) Institut Teknologi Maju (ITMA).

Program yang bertemakan “Mengeratkan Silaturrahim, Pemangkin Kecemerlangan Kerjaya” yang julung-julung kali diadakan ini telah dirasmikan oleh Timbalan Pengarah ITMA iaitu Profesor Madya Dr. Mohd Nizar Hamidon.

Jumlah keseluruhan peserta yang terlibat adalah seramai 80 orang yang terdiri daripada 17 keluarga.

Bagi memeriahkan program ini, pihak jawatankuasa KKS telah merangka beberapa permainan untuk kanak-kanak dan dewasa disusuli dengan aktiviti cabutan bertuah pada akhir sesi.

Tarikh Input: | Kemaskini: | amir_peli

SXETIAG~